Volkoren crackers met jonge Uniekaas, zoete aardappel hummus, gebakken spinazie en alfalfa

Ingrediënten

  • 1 plak Uniekaas jong per cracker
  • 8 volkoren crackers
  • 150 gram zoete aardappel hummus
  • 1 ui
  • 150 gram spinazie
  • 1 teentje knoflook (optioneel)
  • Peper en zout

Bereiding

10 minuten

Snijd de ui (en knoflook) fijn. Verwarm de olijfolie in de pan en fruit de ui (en knoflook).
Voeg de spinazie toe en roerbak totdat deze geslonken is. Voeg wat peper en zout toe.
Besmeer de cracker met de zoete aardappel hummus en leg de spinazie erop.
Maak af met een plakje Uniekaas en wat alfalfa.

Eet smakelijk!

Gerelateerde producten

Jong
Jong

Meer recepten

Crostini’s met Jong belegen Uniekaas, verse vijgen en gekarameliseerde pecannoten
Crostini’s met Jong belegen Uniekaas, verse vijgen en gekarameliseerde pecannoten
Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa
Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa
Creamy Easy pasta traybake
Creamy Easy pasta traybake
Koken met Miljuschka