Koken met Miljuschka
Vegetarische traybake met pompoen, bloemkool, kikkererwten en kaas

Ingrediënten

Geschikt voor 4 personen

  • 400 g pompoen

  • 1 bloemkool, in roosjes gebroken

  • 2 rode uien

  • 1⁄2 bosje tijm

  • 2 el balsamico glaze

  • 1 blik kikkererwten van 400 g

  • 150 g Uniekaas Traybake Hollandse stijl

  • 3 el olijfolie

  • Peper en zout

Bereiding

Benodigdheden: Bakplaat bekleed met bakpapier of ovenschaal
Bereidingstijd: 40 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snijd de pompoen in blokjes, en breek de bloemkool in kleine roosjes en snijd de rode
    uien in partjes.
  3. Doe de pompoen,bloemkool en rode ui in een ovenschaal. Druppel de olijfolie erover
    en bestrooi met takjes tijm, zout en peper. Hussel alles door elkaar.
  4. Rooster de groenten gedurende 25 minuten in de oven.
  5. Haal de ovenschaal uit de oven en voeg de kikkererwten toe. Meng alles goed door
    elkaar.
  6. Verdeel de Uniekaas Hollands Traybake gelijkmatig over de groenten en zet de
    ovenschaal nogmaals 5 minuten in de oven.
Vegetarische traybake met pompoen, bloemkool, kikkererwten en kaas

Gerelateerde producten

Traybake Hollandse stijl
Traybake Hollandse stijl

Oer-Hollands lekker met de karakteristieke smaken van de Hollandse keuken: peterselie, foelie, wortel, gerookte paprika en witte peper.

Meer recepten

Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas
Hard broodje met groene asperges, granaatappelpitten, balsamico crème & belegen kaas
Creamy Easy pasta traybake
Creamy Easy pasta traybake
Koken met Miljuschka
3x Wrappizza’s
3x Wrappizza’s
Koken met Miljuschka