Turks brood met jonge Uniekaas, verse pesto, parmaham, rucola en pijnboompitten

Ingrediënten

  • Uniekaas stuk Jong
  • 4 kleine Turkse broodjes
  • 150 gram verse pesto
  • 90 gram parmaham
  • 4 á 6 grote augurken
  • 3 takjes tijm

Bereiding

15 minuten inclusief oventijd

Rooster het krentenbrood in een broodrooster of koekenpan.
Besmeer het krentenbrood met boter.
Snijd met de kaasschaaf 4-6 plakken van Uniekaas stuk Oud.
Leg de plakken op het krentenbrood en smeer vervolgens op iedere snee wat stroop.
Strooi de rucola erover.

Eet smakelijk!

Gerelateerde producten

Jong belegen
Jong belegen

Meer recepten

Smorrebrod met aardappel en twee soorten kaas
Smorrebrod met aardappel en twee soorten kaas
Koken met Miljuschka
Crostini’s met Jong belegen Uniekaas, verse vijgen en gekarameliseerde pecannoten
Crostini’s met Jong belegen Uniekaas, verse vijgen en gekarameliseerde pecannoten
Kip met kaas pakketjes
Kip met kaas pakketjes
Koken met Miljuschka