Geroosterd meergranenbrood met belegen kaas en een zelfgemaakte tomatensalsa

Ingrediënten

  • 4 plakjes belegen Uniekaas per snee
  • 8 sneetjes meergranenbrood
  • 6 tomaten
  • 2 rode uien
  • Bosje koriander of peterselie
  • Peper en zout
  • 1 knoflookteentje
  • 1 limoen en limoenrasp

Bereiding

15 minuten

Snijd de tomaten fijn en laat ze uitlekken in een vergiet.
Haal de blaadjes van het bosje koriander/peterselie en snijd fijn.
Snijd of pers de knoflook fijn en snipper de ui.
Voeg alle ingrediënten samen en meng deze goed.
Voeg vervolgens naar smaak limoenrasp, limoensap, peper en zout toe.
Snijd het boerenbrood in dikke plakken en rooster deze lekker krokant.
Beleg de boterhammen rijkelijk met kaas en de tomatensalsa.

Eet smakelijk!

Gerelateerde producten

Belegen
Belegen

Meer recepten

Donker meergranen desembrood met gegrilde groente, pesto & oude kaas
Donker meergranen desembrood met gegrilde groente, pesto & oude kaas
Broodjes van Linda
Prei en zoete aardappel traybake met kaas en spekjes
Prei en zoete aardappel traybake met kaas en spekjes
Koken met Miljuschka
Sesambagel met pittige avocado crème, jong belegen kaas & spinazie
Sesambagel met pittige avocado crème, jong belegen kaas & spinazie
Broodjes van Linda