Koken met Miljuschka
AVG traybake met kaas

Ingrediënten

Geschikt voor 4 personen

  • 400 g aardappelpartjes

  • 500 g broccoli en bloemkool (gemengd)

  • 8 Merguez worstjes (300 g)

  • 2 el kerriepoeder

  • 150 g Uniekaas Traybake Hollandse stijl

  • 3 el olijfolie

  • Peper en zout

Bereiding

Benodigdheden: Bakplaat bekleed met bakpapier of ovenschaal
Bereidingstijd: 40 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Schil de aardappels en snijd ze in partjes. Snij de broccoli en bloemkool in roosjes.
  3. Doe de aardappels, broccoli en bloemkool in een kom en meng ze met kerriepoeder en olijfolie.
  4. Verdeel de groenten over de bakplaat en leg de worstjes er gelijkmatig overheen.
  5. Besprenkel het geheel met peper en zout naar smaak.
  6. Rooster de traybake gedurende 25 minuten in het midden van de oven. Halverwege
    de baktijd de ingrediënten even omscheppen.
  7. Voeg de geraspte kaas toe na 5 minuten (na het omscheppen) en laat dit goudbruin
    meekleuren in de oven.
Video afspelen
Speel video af

Gerelateerde producten

Traybake Hollandse stijl
Traybake Hollandse stijl

Oer-Hollands lekker met de karakteristieke smaken van de Hollandse keuken: peterselie, foelie, wortel, gerookte paprika en witte peper.

Meer recepten

3x Wrappizza’s
3x Wrappizza’s
Koken met Miljuschka
Easy Cheesy plaatpizza quattro formaggi
Easy Cheesy plaatpizza quattro formaggi
Koken met Miljuschka
Wraps met Jong belegen Uniekaas, chorizo, tomaten, baby Spinazie
Wraps met Jong belegen Uniekaas, chorizo, tomaten, baby Spinazie